Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Nieuws

Officiële opening Nederlandse Obesitas Kliniek Hoogeveen

Vrijdag 1 april 2016 – Afgelopen donderdag, 31 maart, is de achtste Nederlandse Obesitas Kliniek officieel geopend in Hoogeveen. De kliniek werkt op deze locatie nauw samen met Vitalys – Kliniek tegen Overgewicht en Treant Zorggroep. De samenwerking is gisteren formeel beklonken in de nieuwe vestiging van de Nederlandse Obesitas Kliniek in Hoogeveen (Dr. G.H. Amshoffweg 11), die al vanaf 6 januari dit jaar patiënten behandelt en begeleidt.

Compleet behandelprogramma

Vitalys, de Nederlandse Obesitas Kliniek en Treant Zorggroep hebben een gezamenlijke aanpak ontwikkeld voor de behandeling van morbide obesitas. Het programma richt zich op leefstijlverandering en wordt ondersteund door een maagverkleinende operatie. Deze ingreep wordt uitgevoerd door één van de bariatrische chirurgen van Vitalys en vindt plaats in topklinisch ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. De Nederlandse Obesitas Kliniek begeleidt de patiënten, op de locatie in Hoogeveen, in een langdurend en intensief traject vóór en na de operatie. Een team van chirurgen, artsen, verpleegkundigen, psychologen, bewegingsdeskundigen, diëtisten en zorgcoördinatoren staat garant voor gespecialiseerde begeleiding met als doel een gezonder eet- en leefpatroon en blijvend gewichtsverlies.

De Nederlandse Obesitas Kliniek en Vitalys werken nauw samen met de regionale huisartsen en zorgverzekeraars. Mensen met ernstig overgewicht die in aanmerking willen komen voor het behandelprogramma kunnen voor meer informatie contact opnemen met Vitalys, telefoonnummer 088 – 005 5970 of e-mail info@vitalys.nl. De formele verwijzing vindt altijd plaats via de huisarts of specialist.

Video/audio fragment

RTV Drenthe was aanwezig bij de opening van de nieuwe vestiging, en heeft daarbij radio- en televisieopnamen gemaakt:
Bekijk hier de videorapportage.
Beluister hier het radiofragment.

Lees hier het nieuwsbericht van de opening op de website van RTV Drenthe

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2023 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.0/0504