Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitas Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitas

Verwijsformulieren

Bent u verwijzer en wilt u patiënten naar een van onze vestigingen doorverwijzen? Op deze pagina treft u verwijsformulieren voor onze locaties. Download hieronder een leeg verwijsformulier voor de vestiging waarnaar u wilt verwijzen of maak gebruik van het invulformulier op deze pagina. U hoeft de verwijzing daarna alleen nog af te drukken en van uw handtekening te voorzien.

Verwijsformulier invullen

Met onderstaand formulier kunt u gemakkelijk een verwijsformulier invullen waarna u de resulterende PDF alleen nog hoeft af te drukken en te ondertekenen.

NB: Voor het lezen van PDF bestanden heeft u Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden

Download blanco verwijsformulier

Kies hieronder de vestiging waarnaar u wilt doorverwijzen en kies ‘download’ om de PDF te downloaden.

NB: Voor het lezen van PDF bestanden heeft u Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden

Doorverwijzen vanuit ZorgDomein

Sinds 1 december 2014 is de Nederlandse Obesitas Kliniek beschikbaar binnen het systeem van ZorgDomein. U kunt eenvoudig en snel doorverwijzen via ZorgDomein. Momenteel zijn de locaties Den Haag, Arnhem, Venlo, Nieuwegein, Heerlen, Beverwijk, Amsterdam, Terneuzen en Gouda beschikbaar en kunt u als huisarts direct naar ons verwijzen vanuit ZorgDomein. Naar de vestiging Hoogeveen kunt u doorverwijzen via de website van Vitalys.

Meer informatie

Op onze pagina voor verwijzers kunt u meer lezen over de aanmelding en behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek. Tevens kunt u hier de brochure voor verwijzers downloaden.

Inhoud laatst gewijzigd: 02-04-2021

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2022 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met morbide obesitas v4.1.9/0511