Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Missie & Visie

Onze missie

De Nederlandse Obesitas Kliniek streeft naar een veilige, bewezen behandeling van ernstig overgewicht met maximale gezondheidswinst voor onze patiënten op de lange termijn. Voor de behandeling van ernstig overgewicht zijn wij het toonaangevende behandel- en expertisecentrum in Nederland. We bieden hooggespecialiseerde, multidisciplinaire zorg in combinatie met persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Ook investeren we continu in onderzoek en ontwikkeling en werken we nauw samen met topklinische ziekenhuizen.

Onze visie

De Nederlandse Obesitas Kliniek wil hét loket zijn voor ernstig overgewicht. Wij zien het als onze taak dit gezondheidsprobleem terug te dringen en de maatschappelijke bewustwording rondom ernstig overgewicht te vergroten. Het is onze lange termijn ambitie om mondiale marktleider te zijn in de aanpak van ernstig overgewicht.

Onze kernwaarden

Figuur 1: Kernwaarden Nederlandse Obesitas Kliniek: Betrokken, Trots, Deskundig, Innovatief, GezondFiguur 1: Kernwaarden Nederlandse Obesitas Kliniek: Betrokken, Trots, Deskundig, Innovatief, Gezond

Figuur 1: Kernwaarden Nederlandse Obesitas Kliniek: Betrokken, Trots, Deskundig, Innovatief, Gezond

Kwaliteitsbeleid

Via de link hieronder kunt u ons kwaliteitsbeleid downloaden.

Inhoud laatst gewijzigd: 23-11-2022

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2024 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.2/0921