Klachten & Privacy

Als u een klacht heeft dan kunt u deze het beste bespreken met de betrokken persoon. Vindt u dat niet prettig? Neem dan contact op met de vestigingscoordinator van de betreffende locatie. U kunt uw klacht indienen door het klachtenformulier (hieronder te downloaden) in te vullen en te mailen (e-mailadres staat op het formulier). Dan neemt de vestigingscoordinator contact met u op en bespreekt het vervolgtraject.

Privacy

Ten behoeve van de privacy van onze patiënten, medewerkers en artsen heeft de directie van de Nederlandse Obesitas Kliniek een privacy-protocol op basis van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en Kwaliteitswet Zorginstellingen opgesteld. U kunt dit document downloaden via de link hieronder.

Veiligheid

De Nederlandse Obesitas Kliniek heeft een veiligheidsmanagementsysteem geïmplementeerd om de patiëntveiligheid te waarborgen.

NB: Voor het lezen van PDF bestanden heeft u Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden

Het klachtenformulier kunt u ook gebruiken voor overige meldingen met betrekking tot onveilige situaties of andere verbetersuggesties.

E-mail

Voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer werkt de Nederlandse Obesitaskliniek met ZIVVER; een oplossing die ervoor zorgt dat wij zeker weten dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot onze (e-mail) communicatie.

Lees hier meer

Functionaris voor gegevensbescherming

De Nederlandse Obesitas Kliniek heeft een functionaris aangesteld die binnen onze organisatie toezicht houdt op de toepassing en naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). U kunt met deze functionaris contact opnemen via:

Klachtenfunctionaris Gegevensbescherming
Postbus 601
3700 AP Zeist
030 – 698 60 90
gegevensbescherming@obesitaskliniek.nl