Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Nieuws

World Obesity Day 4 maart 2023

Woensdag 15 februari 2023 – Op 4 maart 2023 is het Wereld Obesitas Dag. Het Obesitas Platform organiseert daarom op maandag 6 maart 2023 een live webinar primair bedoeld voor huisartsen en praktijkondersteuners.

 

Alle behandelopties komen aan bod, met verdieping op het gebied van bariatrische chirurgie. Maar ook; hoe pakt u het aan? Hoe gaat u het gesprek aan met de patiënt over zijn of haar overgewicht? Een ervaringsdeskundige vertelt waar zij tegenaan liep gedurende haar behandeltraject. Korte presentaties worden afgewisseld met ruimte voor vragen en discussie. U kunt uw vragen voorleggen aan de experts.

Klik hier voor meer informatie over het webinar.

De inhoud van dit programma komt onafhankelijk tot stand en wordt financieel mogelijk gemaakt door Novo Nordisk, Goodlife en Medtronic.

De Nederlandse Obesitas Kliniek in Heerlen en Venlo stellen op 4 maart hun deuren open voor (oud) patiënten, familie, vrienden en en andere geïnteresseerden. Klik hier voor meer informatie over deze open dag.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


· · Cookie voorkeuren · ·

· ·

© 1996 - 2024 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.3/0611