Nieuws

Nieuwe website Nederlandse Obesitas Kliniek

 - 

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om de informatievoorziening via onze digitale kanalen (Facebook en Twitter) te verbeteren, en op basis van alle feedback tot een compleet herziende website te komen.

Naast een volledig nieuwe vormgeving hebben wij grote wijzigingen doorgevoerd in de manier waarop de informatie over de Nederlandse Obesitas Kliniek en onze behandeling in de site is verweven. Onze brochures blijven aan de basis staan, maar de informatie uit deze brochures is nu integraal onderdeel van de website; wat u in de brochures vindt, is in feite een ‘offline’ variant van de site. Zo hopen wij u, als verwijzer, (potentiële) patiënt of geïnteresseerde beter te kunnen informeren over wat de Nederlandse Obesitas Kliniek en haar partners doen.

Bovenin het menu treft u de belangrijkste zaken die u moet weten over ons, onze behandeling en obesitas. Voor meer gedetailleerde informatie kijkt u helemaal onderaan in de blauwe balk.

Onze BMI calculator is verbeterd en nu ook geschikt om de BMI van kinderen te berekenen. Obesitas bij kinderen is in toenemende mate een probleem aan het worden en de Nederlandse Obesitas Kliniek zal zich in de komende jaren inspannen om ook hier een passende behandeling voor te bieden. Tevens zullen wij in de toekomst een calculator aanbieden waarmee u uw vetpercentage kunt berekenen, die vaak een nog betrouwbaarder beeld geeft van (eventueel) overgewicht.

Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en wij nodigen u dan ook van harte uit om opmerkingen, aanmerkingen en andere suggesties aan ons te sturen via ons contactformulier!

Aandacht en erkenning voor obesitas op European Obesity Day

Bewustzijn creëren en kennis over obesitas en daaraan gerelateerde ziekten vergroten. Dat is het doel van de European Obesity Day die op zaterdag 19 mei plaatsvindt. In heel Europa wordt stil gestaan bij deze chronische ziekte, die onder andere in Nederland toeneemt. “Aandacht en erkenning is hard nodig” zegt Kobus Dijkhorst, CEO bij de Nederlandse […]

Lees verder

Janna Buitenhuis schaatst weer na behandelingstraject NOK

Na een behandeltraject van een jaar bij de Nederlandse Obesitas Kliniek – met operatie vanwege morbide obesitas – is Janna enorm blij dat ze weer volop aan alle gezinsactiviteiten mee kan doen. “Vanwege mijn overgewicht heb ik veel in moeten leveren, terwijl ik nog maar 37 jaar ben. Maar door een grote gewichtsafname heb ik […]

Lees verder