Nieuws

Nieuwe website Nederlandse Obesitas Kliniek

 - 

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om de informatievoorziening via onze digitale kanalen (Facebook en Twitter) te verbeteren, en op basis van alle feedback tot een compleet herziende website te komen.

Naast een volledig nieuwe vormgeving hebben wij grote wijzigingen doorgevoerd in de manier waarop de informatie over de Nederlandse Obesitas Kliniek en onze behandeling in de site is verweven. Onze brochures blijven aan de basis staan, maar de informatie uit deze brochures is nu integraal onderdeel van de website; wat u in de brochures vindt, is in feite een ‘offline’ variant van de site. Zo hopen wij u, als verwijzer, (potentiële) patiënt of geïnteresseerde beter te kunnen informeren over wat de Nederlandse Obesitas Kliniek en haar partners doen.

Bovenin het menu treft u de belangrijkste zaken die u moet weten over ons, onze behandeling en obesitas. Voor meer gedetailleerde informatie kijkt u helemaal onderaan in de blauwe balk.

Onze BMI calculator is verbeterd en nu ook geschikt om de BMI van kinderen te berekenen. Obesitas bij kinderen is in toenemende mate een probleem aan het worden en de Nederlandse Obesitas Kliniek zal zich in de komende jaren inspannen om ook hier een passende behandeling voor te bieden. Tevens zullen wij in de toekomst een calculator aanbieden waarmee u uw vetpercentage kunt berekenen, die vaak een nog betrouwbaarder beeld geeft van (eventueel) overgewicht.

Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en wij nodigen u dan ook van harte uit om opmerkingen, aanmerkingen en andere suggesties aan ons te sturen via ons contactformulier!

Nederlandse Obesitas Kliniek zit al 10 jaar in Amsterdam en blijft samen met OLVG bariatrische zorg aanbieden

De Nederlandse Obesitas Kliniek is in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Sinds 2009 werkt deze kliniek samen met OLVG. Duizenden patiënten zijn inmiddels succesvol behandeld. Door de grote onduidelijkheid rondom de toekomst van MC Slotervaart hebben zich de afgelopen weken honderden patiënten gemeld bij […]

Lees verder

Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) ondersteunt postbariatrische plastische chirurgie

Vrijdag 16 november 2018 is de landelijk dag van de plastische chirurgie met als thema ‘postbariatrie’, een plastisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd na extreem gewichtsverlies. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) onderschrijft deze vorm van plastische chirurgie. Vanaf december kunnen patiënten bij de Nederlandse Contour Kliniek terecht voor een screening waarbij wordt gekeken […]

Lees verder