Voorlichtingsavond Amsterdam

Let op: deze voorlichtingsavond heeft al plaatsgevonden.

Het Obesitas Centrum Amsterdam en de de Nederlandse Obesitas Kliniek organiseren regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over de multidisciplinaire chirurgische behandeling van morbide obesitas (ernstig overgewicht) in OLVG, locatie West.

Let op: deze voorlichtingsavond is bedoeld voor verzekerde zorg. Bent u geïnteresseerd in een maagballon, POSE of medicamenteuze behandeling? Neem dan contact op met de kliniek in Arnhem, Heerlen of Den Haag of kijk op deze pagina.

dinsdag 7 januari
Amsterdam OLVG, Locatie West -

Meer informatie

Het Obesitas Centrum Amsterdam biedt samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek een compleet behandelprogramma aan voor volwassenen, bestaande uit een voortraject, de operatie en het na-traject. U wordt begeleid door een team van chirurgen, gespecialiseerd verpleegkundige, diëtisten, psychologen, bewegingsdeskundigen en een zorgcoördinator. Onze multidisciplinaire benadering leidt aantoonbaar tot betere resultaten: de gezondheidsrisico’s nemen af en de kwaliteit van uw leven neemt toe.

Het Obesitas Centrum Amsterdam richt zich op mensen met een BMI van boven de 40 en op mensen met een BMI van 35 tot 40 en een aandoening die het directe gevolg is van de obesitas zoals hoge bloeddruk, gewrichtsklachten of diabetes. Als u in aanmerking komt voor een gewichtsreducerende operatie (Bariatrisch chirurgie), dan zijn er verschillende mogelijkheden die de maaginhoud te verkleinen, zoals een gastric bypass en een gastric sleeve (maagverkleining).

Deze voorlichtingsavond heeft al plaatsgevonden. Bekijk andere voorlichtingsavonden in onze agenda.

Gegevens

Datum:
7 januari
Tijd:
-
Soort evenement:
Organisator:
Nederlandse Obesitas Kliniek Amsterdam
Aanmelden Agenda

Locatie

OLVG, Locatie West Jan Tooropstraat 164 1006 AE Amsterdam Tel: 020 - 510 80 40