Voorlichtingsavond Alphen aan den Rijn

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) Den Haag organiseert diverse informatiebijeenkomsten. Onderwerp is obesitas (ernstig overgewicht) en hoe een operatie onderdeel van de behandeling van obesitas kan zijn. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden.

Let op: deze informatieavond is bedoeld voor verzekerde zorg. Bent u geïnteresseerd in een maagballon, POSE of medicamenteuze behandeling? Neem dan contact op met 088 88 32 444 of kijk op deze pagina.

maandag 21 januari
Alphen aan den Rijn Zalencentrum de Bron -

Meer informatie

De NOK biedt een compleet behandelprogramma dat bestaat uit een voortraject, de operatie en het na-traject. U wordt begeleid door een team van chirurgen, gespecialiseerd verpleegkundige, diëtisten, psychologen, bewegingstherapeuten en een zorgcoördinator. Onze multidisciplinaire benadering leidt aantoonbaar tot betere resultaten: de gezondheidsrisico’s nemen af en de kwaliteit van leven neemt toe.

De behandeling is gericht op mensen met een BMI boven de 40 en op mensen met een BMI van 35 tot 40 die een aandoening hebben die het directe gevolg is van obesitas zoals hoge bloeddruk, gewrichtsklachten of diabetes. Er zijn verschillende operatietechnieken om de maaginhoud te verkleinen, zoals een gastric bypass en een gastric sleeve (maagverkleining) .

Kunt u deze datum niet? Bekijk dan andere informatieavonden in onze agenda.

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
-
Soort evenement:
Aanmelden Agenda

Locatie

Zalencentrum de Bron Troubadourweg 2 2402 EP Alphen aan den Rijn Tel: 017 - 242 17 13