TerneuzenTerneuzen

NOK Terneuzen

Zeeland krijgt een nieuw gespecialiseerd behandelcentrum voor mensen met morbide obesitas. Op 1 juli is een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen ZorgSaam en de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK). Het Bariatrisch Centrum van ZorgSaam, het enige in Zeeland waar maagverkleiningen worden verricht, gaat vanaf nu samenwerken met NOK. Met een behandelprogramma op maat worden patiënten voor en na een maagverkleining intensief begeleid. Het nieuwe behandelcentrum krijgt een locatie in Terneuzen.

Adresgegevens

Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen
Tel: 0115 - 74 57 45
Fax: 0115 - 74 57 49

Bezoekadres

Vlietstraat 10
4535 HA Terneuzen
ma–do van 8.30 tot 17.00 uur

Meer over vestiging Terneuzen

De samenwerking van ZorgSaam en NOK is gericht op het garanderen van bariatrie in Zeeland en verdere groei in de komende jaren. ZorgSaam blijft verantwoordelijk voor de operaties. NOK zal de patiënten in het voor- en natraject begeleiden. Uniek is de multidisciplinaire aanpak gericht op leefstijlverandering. Een team van specialisten uit verschillende vakgebieden zoals een psycholoog, arts, diëtist en bewegingsdeskundige zorgt voor persoonlijke begeleiding.

De vestiging in Terneuzen wordt in de loop van 2020 meegenomen in de audit van het ZKN keurmerk.

Partners

ZorgsaamZorgsaam

Voorlichtingsavond

Overweeg je een behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Terneuzen? Bezoek dan vrijblijvend één van onze informatieavonden.
Bekijk de volledige agenda voor informatieavonden bij een van onze andere vestigingen.

Bekijk de volledige agenda