NOK Nieuwegein

Sinds juni 2014 biedt de Nederlandse Obesitas Kliniek haar behandelmethode in Nieuwegein aan.

De Nederlandse Obesitas Kliniek werkt op deze locatie samen met het St. Antonius Ziekenhuis. Voor het St. Antonius Ziekenhuis is obesitas al geruime tijd een speerpunt. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) ontwikkelt een keten van behandellocaties voor patiënten met obesitas in samenwerking met toonaangevende ziekenhuizen en de leidende bariatrisch chirurgen in Nederland.

Met deze samenwerking bieden wij een compleet behandelprogramma aan voor mensen met ernstig overgewicht, waarbij een operatieve ingreep onderdeel is van de behandeling. De behandeling is feitelijk een ‘zelfmanagement’ programma waarin u leert gezond te leven. De combinatie van uw doorzettingsvermogen en onze begeleiding zal zorgen dat uw eet- en leefpatroon positief verandert.

Wij werken nauw samen met de regionale huisartsen en zorgverzekeraars. Onze artsen, psychologen, bewegingsdeskundigen, diëtisten en zorgcoördinatoren staan voor u klaar om ook u gespecialiseerde begeleiding te bieden naar een gezonder eetpatroon en een betere leefwijze.

Als u contact op wilt opnemen met (de bariatrische afdeling van) het St. Antonius Ziekenhuis, klik dan hier.

Partners NOK Nieuwegein

De NOK werkt op deze locatie samen met de volgende partners:

Bekijk al onze partners
St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
Laden...