BeverwijkBeverwijk

NOK Beverwijk

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) in Beverwijk opende in augustus 2011 haar deuren. De kliniek werkt samen met het Rode Kruis Ziekenhuis (Obesitascentrum Noord-Holland). De operatie wordt uitgevoerd in het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk.

Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Adresgegevens

Vondellaan 8
1942 LJ Beverwijk
Tel: 0251 - 74 52 50
Fax: 0251 - 74 52 60
ma-vr 8.30 - 17.00 uur

Meer over vestiging Beverwijk

De operaties worden uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen: Dr. H. Cense, Dr. A. Demirkiran, Dr. F. Jonker en Dr. M. Tenhagen.

De NOK is gevestigd tegenover het Rode Kruis Ziekenhuis. Hierdoor hoeft u nog maar naar één goede bereikbare locatie aan de Vondellaan in Beverwijk.

Meer informatie over Obesitascentrum Noord-Holland kunt u vinden op http://www.rkz.nl/obesitascentrum_noord_holland

Partners

RkzRkz
PsyqPsyq

Voorlichtingsavond

Overweeg je een behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Beverwijk? Bezoek dan vrijblijvend één van onze informatieavonden.
Bekijk de volledige agenda voor informatieavonden bij een van onze andere vestigingen.

Bekijk de volledige agenda