ArnhemArnhem

NOK Arnhem

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) in Velp werkt samen met Vitalys, ‘Kliniek tegen overgewicht’. De NOK is gevestigd aan de President Kennedylaan in Velp. De operatie vindt plaats in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem.

Wij werken met multidisciplinaire teams. Dit betekent dat verschillende specialisten betrokken zijn bij de behandeling van obesitas. In onze obesitas kliniek vindt eerst een screening plaats: komt u als patiënt in aanmerking voor behandeling en voldoet u aan alle criteria? Zo ja, dan bepaalt de chirurg voor welke operatie u in aanmerking komt. Na de operatie volgt een programma voor leefstijlverandering.

Adresgegevens

President Kennedylaan 104
6883 AX Velp
Tel 026 36 11 474
Fax 026 36 13 248
ma-vr van 8.30 tot 17.00

Meer over vestiging Arnhem

De operaties worden uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen: Dr. Theo Aufenacker, Dr. Eric Hazebroek, Dr. Wouter Vening, Dr. Bart Witteman en Dr. Willem den Hengst.

De Nederlandse Obesitas Kliniek bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw met drie etages recht tegenover Ziekenhuis Rijnstate Velp. Onze locatie ligt direct aan de snelweg, waardoor we makkelijk bereikbaar zijn met de auto. Bovendien is er altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie over Vitalys kunt u vinden op www.vitalys.nl

Partners

VitalysVitalys
RijnstateRijnstate