Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Een POSE behandeling helpt u om af te vallen. Bij een POSE (Primary Obesity Surgery Endoscopic) worden er 12 plooien in de maag gemaakt. Deze plooien worden vastgezet met hechtingen die in de maag zullen blijven. De behandeling is erop gericht om sneller en langer verzadigd te zijn. Hierdoor kunt u kleinere porties eten en zult u gewicht verliezen.

Naast de POSE behandeling ondersteunen we u met een team van specialisten om uw levensstijl aan te passen. De POSE behandeling is een hulpmiddel bij het afvallen, maar op lange termijn zijn uw eigen gewoonten een belangrijke factor in het behouden van een gezond gewicht.

Ook andere gezondheidskenmerken zijn van belang. Deze nemen we tijdens een screening uitgebreid met u door, voordat u samen met het behandelteam beslist of u de behandeling ondergaat.

Lees eerst alles over de POSE
Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekering en valt onder onze Private Zorg-behandelingen. Lees op de website van NOK Clinics alles over afvallen met behulp van een POSE.

Inhoud laatst gewijzigd: 14-03-2023

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


· · Cookie voorkeuren · ·

· ·

© 1996 - 2024 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.3/0611