De Nederlandse Obesitas Kliniek & ZIVVERDe Nederlandse Obesitas Kliniek & ZIVVER

De Nederlandse Obesitas Kliniek & ZIVVER

De Nederlandse Obesitas Kliniek gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

Veilige zorg

De Nederlandse Obesitas Kliniek streeft continu naar het leveren van uitstekende en veilige zorg voor haar patiënten. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werkt de Nederlandse Obesitaskliniek met ZIVVER; een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer.

Door voor ZIVVER te kiezen, kiest de Nederlandse Obesitas Kliniek voor de beste vorm van informatiebeveiliging. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij zorgzaam met uw privacy omgaan.

Meer over ZIVVER

ZIVVER biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals patiëntgegevens, BSN-nummers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot het bericht. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Veilig mailen met ZIVVERVeilig mailen met ZIVVER
Veilig mailen met ZIVVER

Vragen?

Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Of hebt u vragen over ZIVVER? Neem dan graag contact met ZIVVER op: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.