Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitas Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitas

Obesitas Kliniek Hoogeveen

Dr G.H. Amshoffweg 11
7909 AK Hoogeveen
T 0528 - 74 55 00
F 0528 - 74 55 01
ma-vr 8.30 - 17.00 uur

Sinds januari 2016 bieden de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK), Vitalys en Treant Zorggroep in Hoogeveen een gezamenlijke aanpak aan voor de behandeling van morbide obesitas. De operatie vindt plaats in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, maar de patiënten worden begeleid in de kliniek in Hoogeveen.

Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

De operaties worden uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen: Dr. Theo Aufenacker, Dr. Eric Hazebroek, Dr. Wouter Vening, Dr. Bart Witteman en Dr. Willem den Hengst. De Nederlandse Obesitas Kliniek ligt vlak naast het Bethesda ziekenhuis In Hoogeveen.

Meer informatie over Vitalys kunt u vinden op www.vitalys.nl

Meld je aan voor een vrijblijvende voorlichting
Inhoud laatst gewijzigd: 21-04-2022

Waarom de Nederlandse Obesitas Kliniek in Hoogeveen?

  • Intensieve begeleiding: Tijdens het gehele traject krijgt u een intensieve begeleiding van de specialisten van onze obesitas kliniek in Hoogeveen.
  • Traject met lotgenoten: U volgt het traject altijd met anderen zodat u niet het gevoel heeft dat u het alleen hoeft te doen.
  • Multidisciplinair team: U krijgt begeleiding van het multidisciplinair team. Zo wordt er niet alleen aandacht bestaat aan de lichamelijke verandering, maar ook aan de geestelijke verandering. Dit doen we voor het beste en een blijvend resultaat.
  • Wetenschappelijke onderzoeken: Onze behandelingen zijn aangepast op de nieuwste onderzoeken en inzichten.
  • Gespecialiseerde kliniek: De Nederlandse Obesitas Kliniek is de meest gespecialiseerde kliniek in Nederland en actief in Hoogeveen.

De behandeling van ons obesitas centrum in Hoogeveen

De behandeling van de Nederlandse Obesitas Kliniek in Hoogeveen heeft als doel een verandering van de leefstijl. Een verandering van leefstijl is niet makkelijk, omdat u bepaalde patronen heeft aangeleerd. Daarom hebben wij een intensief traject opgezet waarbij u veel begeleiding van een multidisciplinair team krijgt. Dit multidisciplinair team bestaat uit specialisten uit diverse vakgebieden, zoals een internist, psycholoog, chirurg, arts, diëtist en een bewegingsdeskundige.

De fases van de behandeling

Onze behandeling bestaat uit een vier fases die samen zorgen voor een optimaal eindresultaat:

  1. De voorbereidingsfase: Waarin we u voorbereiden op de operatie en verandering van levensstijl.
  2. De operatiefase: Hierin wordt de operatie uitgevoerd die het beste bij u past, zoals een maagverkleining of maagband.
  3. De veranderingsfase: In deze fase gaan we aan de slag met het veranderen van uw leefstijl.
  4. De gedragsveranderingsfase: Tot slot, moet u het geleerde gedrag vasthouden. In al deze fases krijgt u intensieve begeleiding van ons team!
Meer over de behandelingen

Ervaringen Nederlandse Obesitas Kliniek Hoogeveen

"Ik was op vakantie en dacht: dit moet anders"

'In de zomer van 2019 ging de knop om', vertelt Anna. 'Ik was op vakantie met mijn gezin en dacht: dit moet anders. Niet dat ik me door mijn zwaarlijvigheid heel beperkt voelde, maar ik wilde een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. En ik wil zo lang mogelijk bij ze blijven.'

Lees het hele verhaal

"De zon schijnt weer, ik kan alles aan"

De 24 jarige Lisa Angel kampt al met overgewicht vanaf haar zesde. 'Ik weet niet beter dan dat ik altijd zwaar geweest ben. Mijn broer had dat niet en thuis aten we gezond. Mijn ouders hebben er dan ook alles aan gedaan om mijn gewicht onder controle te houden.

Lees het hele verhaal

Lees meer ervaringen

Voorlichting Nederlandse Obesitas Kliniek Hoogeveen

donderdag 1 september
Voorlichting Hoogeveen

-

Online

Bekijken
donderdag 13 oktober
Voorlichting Hoogeveen

-

Online

Bekijken
donderdag 24 november
Voorlichting Hoogeveen

-

Online

Bekijken

Partners van de Nederlandse Obesitas Kliniek Hoogeveen

De Nederlandse Obesitas Kliniek werkt in Hoogeveen samen met:

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 0528 - 74 55 00 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2022 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met morbide obesitas v4.1.9/0511