HoogeveenHoogeveen

NOK Hoogeveen

Sinds januari 2016 bieden de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK), Vitalys en Treant Zorggroep in Hoogeveen een gezamenlijke aanpak aan voor de behandeling van morbide obesitas. De operatie vindt plaats in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, maar de patiënten worden begeleid in de kliniek in Hoogeveen.

Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Adresgegevens

Meer over vestiging Bericht voor patiënten over nieuwe maatregelen COVID-19

De operaties worden uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen: Dr. Theo Aufenacker, Dr. Eric Hazebroek, Dr. Wouter Vening, Dr. Bart Witteman en Dr. Willem den Hengst. De Nederlandse Obesitas Kliniek ligt vlak naast het Bethesda ziekenhuis In Hoogeveen.

Meer informatie over Vitalys kunt u vinden op www.vitalys.nl

 

Voorlichtingsavond

Er zijn momenteel geen informatieavonden gepland voor de vestiging Bericht voor patiënten over nieuwe maatregelen COVID-19
Natuurlijk bent u van harte welkom op een informatieavond bij onze andere locaties:

Bekijk de volledige agenda