HoogeveenHoogeveen

NOK Hoogeveen

Sinds januari 2016 bieden de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK), Vitalys en Treant Zorggroep in Hoogeveen een gezamenlijke aanpak aan voor de behandeling van morbide obesitas. De operatie vindt plaats in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, maar de patiënten worden begeleid in de kliniek in Hoogeveen.

Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Adresgegevens

Dr G.H. Amshoffweg 11
7909 AK Hoogeveen
Tel 0528 74 55 00
Fax 0528 74 55 01
ma-wo-do van 8:30 - 17:00

Meer over vestiging Hoogeveen

De operaties worden uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen: Dr. Frits Berends, Dr. Gabie de Jong, Dr. Bart Witteman en Dr. Theo Aufenacker.

De Nederlandse Obesitas Kliniek ligt vlak naast het Bethesda ziekenhuis In Hoogeveen.Meer informatie over Vitalys kunt u vinden op www.vitalys.nl

Partners

NOK Hoogeveen werkt onder andere samen met:

VitalysVitalys
RijnstateRijnstate
TreantTreant

Informatieavonden

Momenteel zijn er helaas geen informatieavonden gepland voor de vestiging Hoogeveen
Misschien kun je naar een van de onderstaande informatieavonden bij onze andere locaties komen:

Bekijk de volledige agenda