Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitasNederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitas

Vestigingen

Gouda

Harderwijkweg 3F
2803 PW Gouda
T 070 - 320 47 03
F 070 - 320 55 18
ma-do 8.30 - 17.00 uur

De Nederlandse Obesitas Kliniek Gouda opent op 1 juli haar deuren. De screening en behandeling vinden plaats op deze nieuwe locatie en voor de operatie gaat u naar het Groene Hart Ziekenhuis. Patiënten uit Gouda die voorheen naar Den Haag moesten reizen voor de behandeling, kunnen nu dus dichtbij huis terecht.

Wij werken nauw samen met de regionale huisartsen en zorgverzekeraars. In onze kliniek werken wij met multidisciplinaire teams. Dat betekent dat een professioneel team bestaande uit een chirurg, arts, psycholoog, diëtist en bewegingsdeskundige samen met onze zorgcoördinator klaarstaan om u gespecialiseerde begeleiding te bieden naar een gezondere leefstijl.

Na de verwijzing begint uw behandeling met een screening in onze kliniek. Komt u als patiënt in aanmerking voor behandeling en voldoet u aan alle criteria? Dan bepaalt u samen met de chirurg voor welke operatie u in aanmerking komt. Het behandelteam in het Groene Hart Ziekenhuis bestaat uit gespecialiseerde chirurgen: Dr Liem, Dr Faraj, Dr Tseng en internist Dr. Hoogma.

De vestiging in Gouda wordt in de loop van 2021 meegenomen in de audit van het ZKN keurmerk.

Agenda Gouda

donderdag 15 juli
Voorlichting Gouda (online)

-

Online

Bekijken

Partners

De Nederlandse Obesitas Kliniek werkt op vestiging Gouda samen met:

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 070 - 320 55 18 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2021 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met morbide obesitas v4.0.2/0208