Den HaagDen Haag

NOK Den Haag

De Nederlandse Obesitas Kliniek Den Haag (NOK West) bestaat sinds augustus 2009. De operaties vinden plaats in het Haaglanden Medisch Centrum, locatie Antoniushove in Leidschendam of in Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Wij werken met multidisciplinaire teams. Dit betekent dat verschillende specialisten betrokken zijn bij de behandeling van obesitas. In onze obesitas kliniek vindt eerst een screening plaats: komt u als patiënt in aanmerking voor behandeling en voldoet u aan alle criteria? Zo ja, dan bepaalt de chirurg voor welke operatie u in aanmerking komt. Na de operatie volgt een programma voor leefstijlverandering.

Adresgegevens

Bordewijklaan 5
2591 XR Den Haag
Tel 070 32 04 703
Fax 070 32 05 518
ma-vr van 8.30 tot 17.00

Meer over vestiging Den Haag

Het behandelteam bestaat uit gespecialiseerde chirurgen: Dr. Swank, Dr. Liem, Dr. Knook, Dr. Tseng en internist Dr. Hoogma.

NOK West is gevestigd aan de Borderwijklaan 3 in Den Haag en zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Meer informatie over beide ziekenhuizen kunt u vinden op:

Partners

NOK Den Haag werkt onder andere samen met:

HmcHmc
GroenehartGroenehart
PsyqPsyq
DvuDvu

Informatieavonden

Overweeg je een behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Den Haag? Bezoek dan vrijblijvend één van onze informatieavonden.
Bekijk de volledige agenda voor informatieavonden bij een van onze andere vestigingen.

Bekijk de volledige agenda