Den HaagDen Haag

NOK Den Haag

De Nederlandse Obesitas Kliniek Den Haag (NOK West) bestaat sinds augustus 2009. De operaties vinden plaats in het Haaglanden Medisch Centrum, locatie Antoniushove in Leidschendam of in Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Maak kennis met onze kliniek en de behandelaars via onderstaande virtuele tour!

Adresgegevens

Meer over vestiging Bericht voor patiënten over nieuwe maatregelen COVID-19

Wij werken met multidisciplinaire teams. Dit betekent dat verschillende specialisten betrokken zijn bij de behandeling van obesitas. In onze obesitas kliniek vindt eerst een screening plaats: komt u als patiënt in aanmerking voor behandeling en voldoet u aan alle criteria? Zo ja, dan bepaalt de chirurg voor welke operatie u in aanmerking komt. Na de operatie volgt een programma voor leefstijlverandering.

Het behandelteam bestaat uit gespecialiseerde chirurgen: Dr. Swank, Dr. Liem, Dr. Knook, Dr. Tseng en internist Dr. Hoogma.

NOK West is gevestigd aan de Bordewijklaan 3 in Den Haag en zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.


Op zaterdag 26 januari j.l. stond onze bariatisch chirurg Dr. Swank in het AD met een interview over de maagverkleining. Lees hier het artikel.

Voorlichtingsavond

Er zijn momenteel geen informatieavonden gepland voor de vestiging Bericht voor patiënten over nieuwe maatregelen COVID-19
Natuurlijk bent u van harte welkom op een informatieavond bij onze andere locaties:

Bekijk de volledige agenda