Den HaagDen Haag

NOK Den Haag

De Nederlandse Obesitas Kliniek Den Haag (NOK West) bestaat sinds augustus 2009. De operaties vinden plaats in het Haaglanden Medisch Centrum, locatie Antoniushove in Leidschendam of in Groene Hart Ziekenhuis in Gouda.

Maak kennis met onze kliniek en de behandelaars via onderstaande virtuele tour!

Adresgegevens

Bordewijklaan 5
2591 XR Den Haag
Tel: 070 - 320 47 03
Fax: 070 - 320 55 18
ma-vr 8.30 - 17.00 uur
ALLEEN TELEFONISCH

Meer over vestiging Den Haag

Wij werken met multidisciplinaire teams. Dit betekent dat verschillende specialisten betrokken zijn bij de behandeling van obesitas. In onze obesitas kliniek vindt eerst een screening plaats: komt u als patiënt in aanmerking voor behandeling en voldoet u aan alle criteria? Zo ja, dan bepaalt de chirurg voor welke operatie u in aanmerking komt. Na de operatie volgt een programma voor leefstijlverandering.

Het behandelteam bestaat uit gespecialiseerde chirurgen: Dr. Swank, Dr. Liem, Dr. Knook, Dr. Tseng en internist Dr. Hoogma.

NOK West is gevestigd aan de Bordewijklaan 3 in Den Haag en zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar.


Op zaterdag 26 januari j.l. stond onze bariatisch chirurg Dr. Swank in het AD met een interview over de maagverkleining. Lees hier het artikel.

Partners

HmcHmc
GroenehartGroenehart
PsyqPsyq
DvuDvu

Voorlichtingsavond

Overweeg je een behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Den Haag? Bezoek dan vrijblijvend één van onze informatieavonden.
Bekijk de volledige agenda voor informatieavonden bij een van onze andere vestigingen.

Bekijk de volledige agenda