Nieuws

Spinningmarathon Obesitas Kliniek groot succes!

 - 

Afgelopen zaterdag organiseerde de Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven een spinningmarathon voor het goede doel. Met de marathon werd ruim €1000 ingezameld voor Behandelcentrum Heideheuvel: een centrum gespecialiseerd in de klinische- en dagbehandeling van kinderen met ernstige obesitas.

In totaal deden dertig mensen mee aan de marathon, waaronder medewerkers en directieleden van de Nederlandse Obesitas Kliniek en vrienden en vriendinnen die Behandelcentrum Heideheuvel een warm hart toedragen.

Behandelcentrum Heideheuvel is zeer dankbaar voor de inzet en het prachtige resultaat. Kinderarts Olga van der Baan “Het is fantastisch dat mensen zich op een sportieve manier belangeloos inzetten voor ons behandelcentrum. Met dit geld kunnen wij een aantal leuke activiteiten organiseren voor obese kinderen die dit zo nodig hebben.”

Ook de NOK reageerde enthousiast. Imaan Rashid, vestigingscoördinator en initiatiefneemster van de marathon: “Het was echt een superdag, iedereen heeft ontzettend genoten. Het is leuk om op een sportieve manier je in te kunnen zetten voor een goed doel. Hopelijk is hiermee een begin gemaakt voor veel meer leuke initiatieven die nog zullen volgen!”.

Hierbij willen de NOK en Behandelcentrum Heideheuvel alle deelnemers en sponsoren bedanken. Speciale dank gaat uit naar: Afforce Healthcare, Rik Duthler – Duthler Personal Training, Harry Raaijmakers – Health City, Conny van der Sanden – John Vermeulen, Simon Hamer – Fit For Me, Michiel Marks – Rent a Sound, Harald van Haaren – Hofdael Geldrop, Nanette Ebli, Elle Meijs, Van Dingenen Transport, Sebastiaan Verdaasdonk – Health City, Hubert Mol – Omroep Brabant.

Nederlandse Obesitas Kliniek zit al 10 jaar in Amsterdam en blijft samen met OLVG bariatrische zorg aanbieden

De Nederlandse Obesitas Kliniek is in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Sinds 2009 werkt deze kliniek samen met OLVG. Duizenden patiënten zijn inmiddels succesvol behandeld. Door de grote onduidelijkheid rondom de toekomst van MC Slotervaart hebben zich de afgelopen weken honderden patiënten gemeld bij […]

Lees verder

Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) ondersteunt postbariatrische plastische chirurgie

Vrijdag 16 november 2018 is de landelijk dag van de plastische chirurgie met als thema ‘postbariatrie’, een plastisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd na extreem gewichtsverlies. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) onderschrijft deze vorm van plastische chirurgie. Vanaf december kunnen patiënten bij de Nederlandse Contour Kliniek terecht voor een screening waarbij wordt gekeken […]

Lees verder