Nieuws

Open dag Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven

 - 

Op zaterdag 13 juni 2015 stelt de Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven haar deuren open voor (ex-)patiënten, familie, vrienden, kennissen en voor iedereen die meer wil weten over de behandeling van obesitas.

Actieve en ludieke wandeling tijdens de Open dag van de Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven

Tijdens de open dag zal er een actieve wandeling worden georganiseerd van 2,5 km of van 5 km, in het aangrenzende recreatiegebied, de Genneper Parken. Deze ludieke wandeling wordt gelopen met een GPS- applicatie waarbij u langs verschillende locaties in het park komt. De wandeling is voor jong en oud. Onderweg zijn er verschillende opdrachten. Voor degene die de opdrachten het beste hebben uitgevoerd, is er een leuke prijs. De wandelingen starten tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Na afloop zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Ook kunt u deze dag binnen lopen bij verschillende behandelaren voor informatie. Zij zullen u op een interactieve manier kennis laten maken met de bijdrage die zij leveren aan de behandeling van obesitas bij De Nederlandse Obesitas Kliniek.

Wanneer: Zaterdag 13 juni van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Wij hopen u deze dag in onze kliniek te begroeten!

Team Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven

Antoon Coolenlaan 1-3
5644 RX Eindhoven
t 040-2148200

Aandacht en erkenning voor obesitas op European Obesity Day

Bewustzijn creëren en kennis over obesitas en daaraan gerelateerde ziekten vergroten. Dat is het doel van de European Obesity Day die op zaterdag 19 mei plaatsvindt. In heel Europa wordt stil gestaan bij deze chronische ziekte, die onder andere in Nederland toeneemt. “Aandacht en erkenning is hard nodig” zegt Kobus Dijkhorst, CEO bij de Nederlandse […]

Lees verder

Janna Buitenhuis schaatst weer na behandelingstraject NOK

Na een behandeltraject van een jaar bij de Nederlandse Obesitas Kliniek – met operatie vanwege morbide obesitas – is Janna enorm blij dat ze weer volop aan alle gezinsactiviteiten mee kan doen. “Vanwege mijn overgewicht heb ik veel in moeten leveren, terwijl ik nog maar 37 jaar ben. Maar door een grote gewichtsafname heb ik […]

Lees verder