Nieuws

Open dag Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven

 - 

Op zaterdag 13 juni 2015 stelt de Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven haar deuren open voor (ex-)patiënten, familie, vrienden, kennissen en voor iedereen die meer wil weten over de behandeling van obesitas.

Actieve en ludieke wandeling tijdens de Open dag van de Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven

Tijdens de open dag zal er een actieve wandeling worden georganiseerd van 2,5 km of van 5 km, in het aangrenzende recreatiegebied, de Genneper Parken. Deze ludieke wandeling wordt gelopen met een GPS- applicatie waarbij u langs verschillende locaties in het park komt. De wandeling is voor jong en oud. Onderweg zijn er verschillende opdrachten. Voor degene die de opdrachten het beste hebben uitgevoerd, is er een leuke prijs. De wandelingen starten tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Na afloop zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Ook kunt u deze dag binnen lopen bij verschillende behandelaren voor informatie. Zij zullen u op een interactieve manier kennis laten maken met de bijdrage die zij leveren aan de behandeling van obesitas bij De Nederlandse Obesitas Kliniek.

Wanneer: Zaterdag 13 juni van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Wij hopen u deze dag in onze kliniek te begroeten!

Team Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven

Antoon Coolenlaan 1-3
5644 RX Eindhoven
t 040-2148200

Wetenschappelijk onderzoek Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) gepubliceerd

De  Nederlandse Obesitas Kliniek maakt sinds de oprichting gebruik van verschillende vragenlijsten om de vooruitgang van patiënten te monitoren. Vragenlijsten waarmee de kwaliteit van leven wordt gemeten zijn hier ook onderdeel van. Een aantal jaar geleden is besloten deze vragenlijsten ook in het kader van wetenschappelijk onderzoek te analyseren. Daarvoor is een arts-onderzoeker aangenomen. Het […]

Lees verder

Keuze voor maagverkleining te snel gemaakt

Naar aanleiding van de uitspraak van Inez van den Anker, voorzitter van de Nederlandse Stichting Over Gewicht over de overbehandeling van maagverkleiningen geeft onderstaand bericht meer duidelijkheid over de werkwijze en regelgeving rondom de behandeling van morbide obesitas. Mensen die in Nederland in aanmerking komen voor operatieve behandeling van hun gewicht, hebben morbide obesitas: zodanig […]

Lees verder