Nieuws

Open dag Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven

 - 

Op zaterdag 13 juni 2015 stelt de Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven haar deuren open voor (ex-)patiënten, familie, vrienden, kennissen en voor iedereen die meer wil weten over de behandeling van obesitas.

Actieve en ludieke wandeling tijdens de Open dag van de Nederlandse Obesitas Kliniek in Eindhoven

Tijdens de open dag zal er een actieve wandeling worden georganiseerd van 2,5 km of van 5 km, in het aangrenzende recreatiegebied, de Genneper Parken. Deze ludieke wandeling wordt gelopen met een GPS- applicatie waarbij u langs verschillende locaties in het park komt. De wandeling is voor jong en oud. Onderweg zijn er verschillende opdrachten. Voor degene die de opdrachten het beste hebben uitgevoerd, is er een leuke prijs. De wandelingen starten tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Na afloop zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Ook kunt u deze dag binnen lopen bij verschillende behandelaren voor informatie. Zij zullen u op een interactieve manier kennis laten maken met de bijdrage die zij leveren aan de behandeling van obesitas bij De Nederlandse Obesitas Kliniek.

Wanneer: Zaterdag 13 juni van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Wij hopen u deze dag in onze kliniek te begroeten!

Team Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven

Antoon Coolenlaan 1-3
5644 RX Eindhoven
t 040-2148200

Nederlandse Obesitas Kliniek zit al 10 jaar in Amsterdam en blijft samen met OLVG bariatrische zorg aanbieden

De Nederlandse Obesitas Kliniek is in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Sinds 2009 werkt deze kliniek samen met OLVG. Duizenden patiënten zijn inmiddels succesvol behandeld. Door de grote onduidelijkheid rondom de toekomst van MC Slotervaart hebben zich de afgelopen weken honderden patiënten gemeld bij […]

Lees verder

Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) ondersteunt postbariatrische plastische chirurgie

Vrijdag 16 november 2018 is de landelijk dag van de plastische chirurgie met als thema ‘postbariatrie’, een plastisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd na extreem gewichtsverlies. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) onderschrijft deze vorm van plastische chirurgie. Vanaf december kunnen patiënten bij de Nederlandse Contour Kliniek terecht voor een screening waarbij wordt gekeken […]

Lees verder