Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Nieuws

Officiële opening nieuwe locatie Nederlandse Obesitas Kliniek Heerlen

Woensdag 18 mei 2016 – Dinsdag 17 mei 2016 is in Heerlen een nieuwe locatie van de Nederlandse Obesitas Kliniek officieel geopend. De Nederlandse Obesitas Kliniek is de grootste en meest gespecialiseerde zelfstandige kliniek voor de volledige behandeling van mensen met ernstig overgewicht. De kliniek werkt al jaren nauw samen met Zuyderland Medisch Centrum. De nieuwe locatie is sinds 29 maart in gebruik en is gevestigd aan de John F. Kennedylaan 301 in Heerlen.

Zuyderland en de Nederlandse Obesitas Kliniek hebben een gezamenlijke aanpak ontwikkeld voor de behandeling van morbide obesitas. Deze geïntegreerde methode en in het bijzonder de multidisciplinaire aanpak waarmee de gedragsverandering bij de patiënt bereikt wordt, is uniek als het gaat om de behandeling van (morbide) obesitas. Het programma richt zich op leefstijlverandering en wordt veelal ondersteund door een maag verkleinende operatie. Deze ingreep wordt uitgevoerd in Zuyderland. De Nederlandse Obesitas Kliniek begeleidt de patiënten op de locatie in Heerlen in een langdurend en intensief traject voor en na de operatie.

De Nederlandse Obesitas Kliniek en Zuyderland werken nauw samen met de regionale huisartsen en zorgverzekeraars. Een team van artsen, verpleegkundigen, psychologen, bewegingsdeskundigen, diëtisten en zorgcoördinatoren staat garant voor gespecialiseerde begeleiding met als doel een gezonder eet- en leefpatroon en blijvend gewichtsverlies.

Regelmatig worden er informatieavonden georganiseerd over de (operatieve) behandeling van obesitas. Voor het programma zie www.obesitaskliniek.nl/agenda of www.zuyderland.nl/agenda.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


· · Cookie voorkeuren · ·

· ·

© 1996 - 2024 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.3/0611