Nieuws

Nederlandse Obesitas Kliniek aanwezig op Dag van de Eerstelijn

 - 

Op woensdag 14 september is de Nederlandse Obesitas Kliniek aanwezig op de Dag van de Eerste Lijn. Het begint met de zorg voor jezelf: plezier, balans en regie zijn nodig en niet altijd vanzelfsprekend.

De zorg van en voor het team: hoe doen we dat? En hoe beslissen we over zorg samen met de patiënt? Wat betekent de relatie met de patiënt. Ook de goede werkplek komt aan bod. Er is aandacht voor logistieke problemen van de praktijken.

Caroline Albers (diëtiste) en Suzanne Haaften (arts) geven een interactieve workshop met de titel ‘Obesitas en de kracht van multidisciplinair samenwerken’. Welke factoren spelen een rol bij het ontstaan van obesitas en zijn deze factoren behandelbaar?

We ontmoeten u graag bij onze stand!

Locatie:
Hotel Restaurant De Rustende Jager
Venneperweg 471 , 2153 AD NIEUW-VENNEP

Aandacht en erkenning voor obesitas op European Obesity Day

Bewustzijn creëren en kennis over obesitas en daaraan gerelateerde ziekten vergroten. Dat is het doel van de European Obesity Day die op zaterdag 19 mei plaatsvindt. In heel Europa wordt stil gestaan bij deze chronische ziekte, die onder andere in Nederland toeneemt. “Aandacht en erkenning is hard nodig” zegt Kobus Dijkhorst, CEO bij de Nederlandse […]

Lees verder

Janna Buitenhuis schaatst weer na behandelingstraject NOK

Na een behandeltraject van een jaar bij de Nederlandse Obesitas Kliniek – met operatie vanwege morbide obesitas – is Janna enorm blij dat ze weer volop aan alle gezinsactiviteiten mee kan doen. “Vanwege mijn overgewicht heb ik veel in moeten leveren, terwijl ik nog maar 37 jaar ben. Maar door een grote gewichtsafname heb ik […]

Lees verder