Nieuws

Nederlandse Obesitas Kliniek aanwezig op Dag van de Eerstelijn

 - 

Op woensdag 14 september is de Nederlandse Obesitas Kliniek aanwezig op de Dag van de Eerste Lijn. Het begint met de zorg voor jezelf: plezier, balans en regie zijn nodig en niet altijd vanzelfsprekend.

De zorg van en voor het team: hoe doen we dat? En hoe beslissen we over zorg samen met de patiënt? Wat betekent de relatie met de patiënt. Ook de goede werkplek komt aan bod. Er is aandacht voor logistieke problemen van de praktijken.

Caroline Albers (diëtiste) en Suzanne Haaften (arts) geven een interactieve workshop met de titel ‘Obesitas en de kracht van multidisciplinair samenwerken’. Welke factoren spelen een rol bij het ontstaan van obesitas en zijn deze factoren behandelbaar?

We ontmoeten u graag bij onze stand!

Locatie:
Hotel Restaurant De Rustende Jager
Venneperweg 471 , 2153 AD NIEUW-VENNEP

Nederlandse Obesitas Kliniek zit al 10 jaar in Amsterdam en blijft samen met OLVG bariatrische zorg aanbieden

De Nederlandse Obesitas Kliniek is in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Sinds 2009 werkt deze kliniek samen met OLVG. Duizenden patiënten zijn inmiddels succesvol behandeld. Door de grote onduidelijkheid rondom de toekomst van MC Slotervaart hebben zich de afgelopen weken honderden patiënten gemeld bij […]

Lees verder

Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) ondersteunt postbariatrische plastische chirurgie

Vrijdag 16 november 2018 is de landelijk dag van de plastische chirurgie met als thema ‘postbariatrie’, een plastisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd na extreem gewichtsverlies. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) onderschrijft deze vorm van plastische chirurgie. Vanaf december kunnen patiënten bij de Nederlandse Contour Kliniek terecht voor een screening waarbij wordt gekeken […]

Lees verder