Nieuws

Informatieve netwerkbijeenkomst Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven

 - 

Op donderdag 12 november 2015 organiseert de Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven een netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld voor POH, POH GGZ, Psychologen, Sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, Maatschappelijk werkers, Fysiotherapeuten, Bewegingsdeskundigen, Diëtisten, Diabetesverpleegkundigen en Personal Trainers.

Tijdens deze bijeenkomst informeren onze behandelaren u graag over de behandeling van morbide obesitas bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.

De Nederlandse Obesitas Kliniek Eindhoven biedt sinds 2009 een compleet behandelprogramma aan voor mensen met ernstig overgewicht, waarbij een operatieve ingreep onderdeel uitmaakt van de behandeling. De behandeling is feitelijk een ‘zelfmanagement’ programma waarin de patiënt gezond leert te leven. De combinatie van diens doorzettingsvermogen en onze begeleiding zal ervoor zorgen dat het eet- en leefpatroon positief verandert.

Indien u interesse heeft voor deze bijeenkomst zien we uw aanmelding graag voor 1 november per e-mail tegemoet (info-eindhoven@obesitaskliniek.nl). Heeft u nog vragen, neem dan contact op met vestiging Eindhoven op telefoonnummer 040-2148200.

Aandacht en erkenning voor obesitas op European Obesity Day

Bewustzijn creëren en kennis over obesitas en daaraan gerelateerde ziekten vergroten. Dat is het doel van de European Obesity Day die op zaterdag 19 mei plaatsvindt. In heel Europa wordt stil gestaan bij deze chronische ziekte, die onder andere in Nederland toeneemt. “Aandacht en erkenning is hard nodig” zegt Kobus Dijkhorst, CEO bij de Nederlandse […]

Lees verder

Janna Buitenhuis schaatst weer na behandelingstraject NOK

Na een behandeltraject van een jaar bij de Nederlandse Obesitas Kliniek – met operatie vanwege morbide obesitas – is Janna enorm blij dat ze weer volop aan alle gezinsactiviteiten mee kan doen. “Vanwege mijn overgewicht heb ik veel in moeten leveren, terwijl ik nog maar 37 jaar ben. Maar door een grote gewichtsafname heb ik […]

Lees verder