Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Nieuws

Informatieavond obesitas in Meander Medisch Centrum

Dinsdag 17 januari 2012 – Voor mensen met ernstig overgewicht is een operatie soms de meest geschikte oplossing. Wie komen hiervoor in aanmerking, wat gebeurt er bij de operatie en hoe ziet het voor- en natraject eruit? Die vragen staan centraal op de informatieavond over obesitas op donderdag 2 februari.

De avond is een initiatief van Meander Medisch Centrum in samenwerking met de Nederlandse Obesitas Kliniek Hilversum. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) begeleidt mensen voor en na maagverkleiningsoperaties. J.S. Burgerhart, arts van de NOK, gaat in op hoe men na de maagoperatie een gezonde leefstijl in praktijk kan brengen. Dr. P.M. Verheijen, chirurg in Meander Medisch Centrum, bespreekt welk soort operatie voor wie geschikt is. Mevrouw dr. L.T. Dijkhorst-Oei, internist in Meander staat stil bij de vraag wat het effect is van een maagverkleining op diabetes en andere gezondheidsrisico’s.

Aanmelden
De informatieavond over obesitas vindt plaats in de Kapel locatie Amersfoort Lichtenberg van Meander Medisch Centrum, Utrechtseweg 160 in Amersfoort. De zaal is open om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. Het programma is speciaal bestemd voor mensen met ernstig overgewicht en hun familieleden. Aanmelden vooraf is wenselijk, dit kan tot en met 30 januari via 033-8505050 (vraag naar secretariaat Chirurgie).

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2024 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.2/0921