Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Nieuws

Groepssessies via ZOOM

Vrijdag 3 april 2020 – Momenteel wordt er in de media geschreven over een beveiligingslek in ZOOM waarbij het Windows wachtwoord van de gebruiker zou kunnen lekken. We snappen dat dit vragen bij u oproept over de veiligheid en onze keuze voor het gebruik van ZOOM.

ZOOM is volgens ons momenteel het beste en meest gebruiksvriendelijke product op de markt. ZOOM heeft naar eigen zeggen de belangrijkste privacy lekken gedicht en zet zich vanaf nu volledig in voor verdere verbetering van veiligheid van zijn gebruikers.

Natuurlijk nemen onze behandelaren de gebruikelijke privacyregels in acht, net zoals zij normaal gesproken ook doen. Daarnaast is het goed om te vermelden dat we als organisatie een overeenkomst hebben afgesloten met ZOOM om aan alle wettelijke privacyregels te voldoen.

Update
Het is aan te bevelen de app regelmatig te updaten. Op uw smartphone gaat dit (meestal automatisch) via de appstore / Play store en via Windows doet u dit door rechtsboven op uw initialen te klikken, waarna er een menu uitklapt met daarin de optie ‘Check for updates’ (Controleren op updates), waarmee u ZOOM kunt updaten.

 

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2024 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.2/0921