Nieuws

Groepssessies via ZOOM

 - 

Momenteel wordt er in de media geschreven over een beveiligingslek in ZOOM waarbij het Windows wachtwoord van de gebruiker zou kunnen lekken. We snappen dat dit vragen bij u oproept over de veiligheid en onze keuze voor het gebruik van ZOOM.

ZOOM is volgens ons momenteel het beste en meest gebruiksvriendelijke product op de markt. ZOOM heeft naar eigen zeggen de belangrijkste privacy lekken gedicht en zet zich vanaf nu volledig in voor verdere verbetering van veiligheid van zijn gebruikers.

Natuurlijk nemen onze behandelaren de gebruikelijke privacyregels in acht, net zoals zij normaal gesproken ook doen. Daarnaast is het goed om te vermelden dat we als organisatie een overeenkomst hebben afgesloten met ZOOM om aan alle wettelijke privacyregels te voldoen.

Update
Het is aan te bevelen de app regelmatig te updaten. Op uw smartphone gaat dit (meestal automatisch) via de appstore / Play store en via Windows doet u dit door rechtsboven op uw initialen te klikken, waarna er een menu uitklapt met daarin de optie ‘Check for updates’ (Controleren op updates), waarmee u ZOOM kunt updaten.

 

Teamfoto.jpgTeamfoto.jpg

Duurzaam gewichtsverlies zonder operatie

Overgewicht. Een groeiend probleem waar veel mensen niet alleen uitkomen. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is hét centrum voor mensen met morbide obesitas en velen hebben reeds baat gehad bij een operatie met intensief begeleidingstraject. Maar ook als u een oplossing wilt voor uw overgewicht en niet in aanmerking komt voor een operatieve behandeling kunt […]

Lees verder
sorry-we-zijn-gesloten2.pngsorry-we-zijn-gesloten2.png

Nederlandse Obesitas Kliniek donderdag 9 april gesloten (Den Haag blijft geopend)

Alle locaties van de Nederlandse Obesitas Kliniek behalve Den Haag zijn op donderdag 9 april 2020 gesloten in verband met een collectieve vrije dag. Dat betekent dat onze vestigingen voor één dag dicht zijn. Op vrijdag 10 april staan we weer voor u klaar! Onze locatie in Den Haag is dus wél geopend en telefonisch […]

Lees verder