Nieuws

Foto’s: een jaar verder

 - 

Op deze foto’s ziet u een van de vele groepen die behandeld worden door de Nederlandse Obesitas Kliniek. De ‘voor’ foto is genomen in januari 2012, en de ‘na’ foto in juni 2013. Meer dan een jaar later zijn de deelnemers vele kilo’s kwijt, en voelen ze zich aantoonbaar lekkerder in hun vel.

Dit fantastische resultaat op de korte termijn (deze groep is nog onder behandeling en wordt daarna nog vijf jaar begeleid) wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze chirurgen, artsen, psychologen, diëtisten, bewegingsdeskundigen en zorgcoordinatoren.

Maar het is bovenal de motivatie van de patiënt die een behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek succesvol maakt en hen een nieuwe manier van leven biedt.

Nederlandse Obesitas Kliniek zit al 10 jaar in Amsterdam en blijft samen met OLVG bariatrische zorg aanbieden

De Nederlandse Obesitas Kliniek is in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Sinds 2009 werkt deze kliniek samen met OLVG. Duizenden patiënten zijn inmiddels succesvol behandeld. Door de grote onduidelijkheid rondom de toekomst van MC Slotervaart hebben zich de afgelopen weken honderden patiënten gemeld bij […]

Lees verder

Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) ondersteunt postbariatrische plastische chirurgie

Vrijdag 16 november 2018 is de landelijk dag van de plastische chirurgie met als thema ‘postbariatrie’, een plastisch chirurgische ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd na extreem gewichtsverlies. De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) onderschrijft deze vorm van plastische chirurgie. Vanaf december kunnen patiënten bij de Nederlandse Contour Kliniek terecht voor een screening waarbij wordt gekeken […]

Lees verder