Nieuws

Foto’s: een jaar verder

 - 

Op deze foto’s ziet u een van de vele groepen die behandeld worden door de Nederlandse Obesitas Kliniek. De ‘voor’ foto is genomen in januari 2012, en de ‘na’ foto in juni 2013. Meer dan een jaar later zijn de deelnemers vele kilo’s kwijt, en voelen ze zich aantoonbaar lekkerder in hun vel.

Dit fantastische resultaat op de korte termijn (deze groep is nog onder behandeling en wordt daarna nog vijf jaar begeleid) wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van onze chirurgen, artsen, psychologen, diëtisten, bewegingsdeskundigen en zorgcoordinatoren.

Maar het is bovenal de motivatie van de patiënt die een behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek succesvol maakt en hen een nieuwe manier van leven biedt.

Aandacht en erkenning voor obesitas op European Obesity Day

Bewustzijn creëren en kennis over obesitas en daaraan gerelateerde ziekten vergroten. Dat is het doel van de European Obesity Day die op zaterdag 19 mei plaatsvindt. In heel Europa wordt stil gestaan bij deze chronische ziekte, die onder andere in Nederland toeneemt. “Aandacht en erkenning is hard nodig” zegt Kobus Dijkhorst, CEO bij de Nederlandse […]

Lees verder

Janna Buitenhuis schaatst weer na behandelingstraject NOK

Na een behandeltraject van een jaar bij de Nederlandse Obesitas Kliniek – met operatie vanwege morbide obesitas – is Janna enorm blij dat ze weer volop aan alle gezinsactiviteiten mee kan doen. “Vanwege mijn overgewicht heb ik veel in moeten leveren, terwijl ik nog maar 37 jaar ben. Maar door een grote gewichtsafname heb ik […]

Lees verder