Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Nieuws

De NOK levert met haar partners beste zorg!

Donderdag 29 december 2011 – De Nederlandse Obesitas Kliniek met de daaraan verbonden ziekenhuizen en chirurgen een zeer succesvolle combinatie!

Zorgverzekeraars CZ heeft net als bij andere aandoeningen, zoals borstkanker, de zorgaanbieders in 4 categorieën verdeeld. Hierbij spelen de hoeveelheid ingrepen per chirurg, maar ook het wel/niet aanwezige multidisciplinaire team, het intensieve voor- en natraject en de type uitgevoerde ingrepen een belangrijke rol.

Van de 6 locaties van de NOK zitten er 5 met de daaraan verbonden chirurgen en ziekenhuizen in de beste categorie. Eén, de locatie Beverwijk, in categorie goed. Dit centrum is het laatst geopend, en heeft nog niet meer dan 200 ingrepen /jaar uitgevoerd. Volgend jaar zal ook dit centrum binnen de beste categorie vallen.

Wij zijn trots op deze status en blijven continue werken aan verbeteringen van onze programma’s en samenwerkingsverbanden en partners!
De Nederlandse Obesitas Kliniek is sinds 1993 in Nederland de grootste en meest gespecialiseerde, zelfstandige kliniek voor de behandeling van mensen met ernstig overgewicht. Samen met onze partners, medisch specialisten en professionals lopen wij voorop in de behandeling van obesitas. Daarbij staat verandering van levensstijl centraal.

Kijk voor meer informatie op de website van CZ: www.cz.nl/beste-zorg-bariatrie

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2024 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.2/0921