Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitas

Kom ik in aanmerking voor behandeling?

Wilt u in aanmerking komen voor een behandeling bij ons? Dan moet uw Body Mass Index (BMI) in ieder geval 40 of hoger zijn. Daarnaast speelt uw persoonlijke situatie ook een rol. Heeft u een BMI van 35 of hoger, maar heeft u last van ernstige gezondheidsklachten, die veroorzaakt worden door uw gewicht? Dan kunnen wij u misschien toch behandelen. Onze professionals beoordelen dan of wij u kunnen helpen.

Vragenlijst

Met behulp van de vragenlijst hieronder kunt u een indicatie krijgen of u in aanmerking komt voor behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Hoe kan ik een screening krijgen?

Wij kunnen u pas screenen als u een verwijzing heeft. Deze verwijzing kunt u krijgen van uw huisarts, medisch specialist of de medisch adviseur van uw zorgverzekeraar.

Lees meer over aanmelding

Wat is de wachttijd?

Wij kennen in principe geen wachttijd. Wanneer wij uw doorverwijzing krijgen, sturen wij u binnen 5 dagen bericht en nodigen wij u uit voor een oriënterend groepsgesprek. Indien u besluit een afspraak te maken voor de screening die hierna volgt, kunnen wij u hiervoor direct inplannen.

Wordt de behandeling vergoed?

Alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling van obesitas door de Nederlandse Obesitas Kliniek vanuit de basisverzekering. Komt u na de uitgebreide screening in aanmerking voor de behandeling? Dan vergoedt uw verzekering de gehele behandeling.

Wilt u zeker weten of uw verzekering een behandeling vergoedt? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2021 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met morbide obesitas v4.0.2/0208