Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

Kom ik in aanmerking voor behandeling?

Wilt u in aanmerking komen voor een behandeling bij ons? Dan moet uw Body Mass Index (BMI) in ieder geval 40 of hoger zijn. Daarnaast speelt uw persoonlijke situatie ook een rol. Heeft u een BMI van 35 of hoger, maar heeft u last van ernstige gezondheidsklachten, die veroorzaakt worden door uw gewicht? Dan kunnen wij u misschien toch behandelen. Onze professionals beoordelen dan of wij u kunnen helpen.

Vragenlijst

Met behulp van de vragenlijst hieronder kunt u een indicatie krijgen of u in aanmerking komt voor behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek.

Hoe kan ik een screening krijgen?

Wij kunnen u pas screenen als u een verwijzing heeft. Deze verwijzing kunt u krijgen van uw huisarts of medisch specialist.

Lees meer over aanmelding

Wat is de wachttijd?

Wij kennen in principe geen wachttijd. Wanneer wij uw doorverwijzing krijgen, sturen wij u binnen 5 dagen bericht en nodigen wij u uit voor een oriënterend groepsgesprek. Indien u besluit een afspraak te maken voor de screening die hierna volgt, kunnen wij u hiervoor direct inplannen.

Wordt de behandeling vergoed?

Alle zorgverzekeraars vergoeden de behandeling van obesitas door de Nederlandse Obesitas Kliniek vanuit de basisverzekering. Komt u na de uitgebreide screening in aanmerking voor de behandeling? Dan vergoedt uw verzekering de gehele behandeling.

Wilt u zeker weten of uw verzekering een behandeling vergoedt? Neemt u dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Inhoud laatst gewijzigd: 01-02-2022

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2023 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.0/0203