AmsterdamAmsterdam

NOK Amsterdam

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) in Amsterdam bestaat sinds september 2011. De kliniek werkt samen met het Obesitas Centrum Amsterdam en is gevestigd aan het Orlyplein 97 in Amsterdam, dichtbij station Sloterdijk. De operatie vindt plaats in het OLVG.

Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Adresgegevens

Orlyplein 97
1043 DS Amsterdam
Tel: 020 - 303 12 40
Fax: 020 - 611 25 31
ma-vr 8.30 - 17.00 uur

Meer over vestiging Amsterdam

De operaties worden uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen: Dr. W.F. van Tets, Dr. R.N. van Veen, Dr. S. de Castro en Dr. H. Marsman.
Meer informatie over het Obesitas Centrum Amsterdam en de chirurgische behandelingen kunt u vinden op www.obesitascentrumamsterdam.nl

Partners

OlvgOlvg
OcaOca
PsyqPsyq

Voorlichtingsavond

Overweeg je een behandeling bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Amsterdam? Bezoek dan vrijblijvend één van onze informatieavonden.
Bekijk de volledige agenda voor informatieavonden bij een van onze andere vestigingen.

Bekijk de volledige agenda