AmsterdamAmsterdam

NOK Amsterdam

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) in Amsterdam bestaat sinds september 2011. De kliniek werkt samen met het Obesitas Centrum Amsterdam en is gevestigd in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG), locatie west, aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam. In het OLVG vindt de operatie plaats.

Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Adresgegevens

Jan Tooropstraat 164
1061 AE Amsterdam
Tel 020 30 31 240
Fax 020 61 12 531
ma-vr van 8.30 tot 17.00

Meer over vestiging Amsterdam

De operaties worden uitgevoerd door gespecialiseerde chirurgen: Dr. W.F. van Tets, Dr. R.N. van Veen, Dr. S. de Castro en Dr. H. Marsman.

Het OLVG is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Op het ruime parkeerterrein parkeert u de eerste 20 minuten gratis.

Meer informatie over het Obesitas Centrum Amsterdam en de chirurgische behandelingen kunt u vinden op www.obesitascentrumamsterdam.nl

Partners

NOK Amsterdam werkt onder andere samen met:

OlvgOlvg
OcaOca
PsyqPsyq

Informatieavonden

Momenteel zijn er helaas geen informatieavonden gepland voor de vestiging Amsterdam
Misschien kun je naar een van de onderstaande informatieavonden bij onze andere locaties komen:

Bekijk de volledige agenda