Werken bij de NOK

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is oorspronkelijk opgericht in 1993 als een centrum voor de conservatieve behandeling van morbide obesitas. Tegenwoordig omvat de aanpak van NOK de volledige integrale behandeling van patiënten met obesitas waarin chirurgie, interne geneeskunde, psychologie, diëtetiek en beweging als een interdisciplinair zorgproduct wordt aangeboden. Uniek en toonaangevend en daarin is de NOK de grootste in Nederland. Op dit moment heeft NOK negen vestigingen.

Maak kennis met de NOK

Interviews met collega's

Evelien

Arts

Darinka

Diëtist

Pieter

Bewegingsdeskundige

Collega's aan het woord

Hoe is het om bij de NOK te werken?

Dingeman-2.jpgDingeman-2.jpg

Het is een heel intensief traject, maar met hele goede resultaten op de lange termijn. Het is erg mooi om de reacties van patiënten te horen en bij te dragen aan een gezonde maatschappij!

Dingeman Swank

Chirurg

Kobus-2.jpgKobus-2.jpg

Onze behandeling draagt bij aan de gezondheid en kwaliteit van leven van onze patiënten. Samen kunnen we het verschil maken.

Kobus Dijkhorst

Algemeen directeur

Ignace-4.jpgIgnace-4.jpg

Het mooie aan werken bij de NOK is dat bijna alle patiënten in het eerste jaar na de operatie zo veel gezonder worden en het gevoel hebben dat ze een nieuwe start maken. Dit geeft zo veel positieve energie: daar doe je het voor!

Ignace Janssen

Medisch directeur

Vacatures

Momenteel hebben wij drie openstaande vacatures.