EindhovenEindhoven

NOK Eindhoven

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) in Eindhoven is in 2009 geopend. Wij zijn gevestigd in de Genneper Parken, waar een Centrum voor Gezondheid, Sport en Beweging is gerealiseerd.

Onze werkwijze is professioneel en multidisciplinair. Multidisciplinair betekent dat u advies krijgt van deskundigen uit verschillende vakgebieden. Zo wordt u behandeld door een psycholoog, chirurg, arts, diëtist en bewegingsdeskundige. Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van obesitas. Ze overleggen regelmatig over uw persoonlijke situatie en welke behandeling het beste bij u past. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Adresgegevens

Antoon Coolenlaan 1-3
5644 RX Eindhoven
Tel: 040 - 214 82 00
Fax: 040 - 212 13 31
ma, di en do van 8.30 tot 17.00

Meer over vestiging Eindhoven

Wij werken nauw samen met de regionale huisartsen en zorgverzekeraars. Onze artsen, psychologen, bewegingsdeskundigen, diëtisten en zorgcoördinatoren staan voor klaar om patiënten gespecialiseerde begeleiding te bieden naar een gezonder eetpatroon en een betere leefwijze.

NOK Eindhoven is gevestigd aan de Antoon Coolenlaan 1-3. De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Partners

ZuyderlandZuyderland
StantoniusStantonius