Partners

De Nederlandse Obesitas Kliniek onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met verzekeraars, ziekenhuizen, belangenverenigingen en andere samenwerkingen. Hieronder treft u een overzicht van al onze huidige partners, en onderaan de pagina treft u de inhoud van enkele samenwerkingsverbanden (klik op een samenwerkingsverband voor meer info).

De verzekeringen die hieronder staan vermeld vergoeden één of meerdere onderdelen van ons behandelprogramma. Voor meer informatie raden we u aan contact met ons of met uw verzekeraar op te nemen.

Onze partners

Verzekeringen

CZ - Alles voor betere zorg
Ditzo
ONVZ
DSW
Zorg en Zekerheid
De Friesland Zorgverzekeraar
Stad Holland
Unive, VGZ, IZA & Trias
Avero Achmea
FBTO
Interpolis
Zilveren Kruis
Turien & Co
Agis
Azivo
Delta Lloyd
OHRA
Menzis
AnderZorg
Aegon
Aevitae
Allianz
De Amersfoortse
ASR
IAK
Salland
IZA
IZZ
VGZ
Blue van VGZ
Zekur
Bewuzt

Ziekenhuizen

St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Onze Lieve Vrouwen Gasthuis
Obesitas Centrum Amsterdam
Haaglanden Medisch Centrum
Groene Hart Ziekenhuis
Rijnstate Ziekenhuis
Vitalys Klinieken
Zuyderland Ziekenhuis
Treant Zorggroep

Belangenverenigingen

Nederlandse Obesitas Vereniging
A New Life

Overige

PsyQ
Vierstroom Weten & Eten
Diagnostiek voor u

Samenwerkingsverbanden

St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein

De Nederlandse Obesitas Kliniek Nieuwegein is een samenwerkingsverband met het St. Antonius Ziekenhuis.

Zuyderland Ziekenhuis

De Nederlandse Obesitas Kliniek Zuid B.V. is een samenwerkingsverband met het Zuyderland Ziekenhuis.

Bronovo, Haaglanden Medisch Centrum en Groene Hart

De Nederlandse Obesitas Kliniek West B.V. is een samenwerkingsverband met bovenstaande ziekenhuizen (samenwerkende ziekenhuizen west-nederland coöperatief u.a.) en de medisch specialisten NOK West B.V.

Vitalys Klinieken

In de regio Arnhem is de Nederlandse Obesitas Kliniek met betrekking tot het operatief traject sinds 2006 een nauwe samenwerking aangegaan met de Vitalys Klinieken. Er is gekozen voor een totaal traject waarbij het voor- en natraject door de Nederlandse Obesitas Kliniek wordt verzorgd en de operatie via de Vitalys klinieken wordt geregeld.

Obesitas Centrum Amsterdam

Voor chirurgische ingrepen met als doel het verliezen van gewicht werkt de NOK samen met het Obesitas Centrum Amsterdam deel uitmakend van het Sint Lucas Andreas ziekenhuis.

Rode Kruis Ziekenhuis

Vanaf juni 2010 zijn het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en de NOK een gezamenlijke behandeling gestart van patiënten met ernstig overgewicht.

Nederlandse Obesitas Vereniging

De NOK verwijst mensen met obesitas voor onderling contact en extra steun door naar de Nederlandse Obesitas Vereniging. Deze vereniging zet zich in voor de belangen van alle mensen met overgewicht in Nederland.

A new life

De NOK verwijst mensen die een operatie hebben ondergaan met het doel het verliezen van gewicht voor extra steun naar ‘A new life’, site voor lotgenotencontact.

Vierstroom Weten & Eten

Voor patiënten die niet direct in aanmerking komen voor de behandeling van de NOK bestaat een samenwerking met Vierstroom Weten & Eten. Tijdens tien groepssessies in zes maanden worden de patiënten door de diëtisten van Vierstroom Weten & Eten begeleid, met als doel 5-10% van het overgewicht te verliezen.

Laden...