Voorlichtingsavond Amsterdam

Ook in 2018 vinden er regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten plaats over de multidisciplinaire chirurgische behandeling van morbide obesitas (ernstig overgewicht) in OLVG, locatie West. Tijdens deze avonden vertellen wij meer over de operatieve behandeling van obesitas.

woensdag 12 december
Amsterdam OLVG, Locatie West -

Meer informatie

Het Obesitas Centrum Amsterdam biedt samen met de Nederlandse Obesitas Kliniek een compleet behandelprogramma aan voor volwassenen, bestaande uit een voortraject, de operatie en het na-traject. U wordt begeleid door een team van chirurgen, gespecialiseerd verpleegkundige, diëtisten, psychologen, bewegingstherapeuten en een zorgcoördinator. Onze multidisciplinaire benadering leidt aantoonbaar tot betere resultaten: de gezondheidsrisico’s nemen af en de kwaliteit van uw leven neemt toe.

Het Obesitas Centrum Amsterdam richt zich op mensen met een BMI van boven de 40 en op mensen met een BMI van 35 tot 40 en een aandoening die het directe gevolg is van de obesitas zoals hoge bloeddruk, gewrichtsklachten of diabetes. Als u in aanmerking komt voor een gewichtsreducerende operatie (Bariatrisch chirurgie), dan zijn er verschillende mogelijkheden die de maaginhoud te verkleinen, zoals een gastric bypass en een gastric sleeve (maagverkleining) .

Kunt u deze datum niet? Bekijk dan andere informatieavonden in onze agenda.

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
-
Soort evenement:
Website:
Klik hier
Aanmelden Agenda

Locatie

OLVG, Locatie West Jan Tooropstraat 164 1006 AE Amsterdam Tel: 020 - 510 80 40