NOK Patiëntendag – Heerlen

De Nederlandse Obesitas Kliniek bestaat 25 jaar en organiseert daarom een gezellige dag voor patiënten van de NOK vestiging in Heerlen.

zaterdag 15 september
Heerlen Nederlandse Obesitas Kliniek Heerlen -

Meer informatie

Bijpraten met jouw groepsgenoten en mooie herinneringen ophalen? Een swingende Zumba workshop volgen of meer horen over plastische chirurgie? Het kan allemaal tijdens de open dag op zaterdag 15 september  a.s. Wij bestaan 25 jaar en dat vieren we graag samen met jou!

Actieve- en creatieve workshops
Je kunt meedoen aan verschillende workshops en lezingen. Hiervoor moet je je van te voren inschrijven.

Zumba
Zumba is een dans training geïnspireerd door Latin muziek en bewegingen. Je danst alle stijlen van de Latin Dance op een leuke en verfrissende manier.

Linedance
Linedance is een groepsdans in lijnopstelling waarbij het voetenwerk centraal staat. De groep herhaalt gezamenlijk verschillende danspassen en houdt zich hierbij aan een specifiek patroon. Maar vergis je niet, er blijft altijd ruimte over voor individualiteit!

Yoga
Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning.

Engeltje / dametje kleien
Geef je fantasie de vrije loop in deze creatieve workshop waarbij je aan de slag gaat met klei.

Moodboard maken
Je maakt een collage van mooie afbeeldingen en/of teksten uit tijdschriften die van toepassing zijn op jouw levensmotto.

Kennismaken met de NOK
Maak persoonlijk kennis met de NOK tijdens een oriënterende groepsvoorlichting. Onze collega’s vertellen over de verschillende fasen van ons behandeltraject.

 

Voor wie?
De open dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse Obesitas Kliniek. Met name (oude, huidige en nieuwe) patiënten zijn van harte welkom, net als vrienden en familie!

Inschrijven
Deelname aan de patiënten dag, consulten bij de (plastisch) chirurg en workshops is gratis. Wacht niet te lang met reageren want vol is echt vol. Inschrijven kan via deze link.
Ook als je niet mee doet aan een workshop, ontvangen we graag je aanmelding.

Gegevens

Datum:
15 september 2018
Tijd:
-
Soort evenement:
Aanmelden Agenda

Locatie

Nederlandse Obesitas Kliniek Heerlen John F. Kennedylaan 301 6419 XZ Heerlen Tel: 045 - 303 09 00