Nascholing Diëtisten – Hoogeveen

‘Kennismaking en samenwerking Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) en diëtisten’.

Begin 2016 heeft de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) een vestiging geopend in Hoogeveen. De NOK wil graag de (huidige) samenwerking met de diëtisten uit de regio optimaliseren. Daarom ben je van harte welkom op de scholingsavond voor alle diëtisten uit de regio op woensdag 17 april. De avond vindt plaats bij de Nederlandse Obesitas Kliniek Hoogeveen.

woensdag 17 april
Hoogeveen Nederlandse Obesitas Kliniek Hoogeveen -

Meer informatie

Programma

17.00 uur – Ontvangst met soep en een broodje
18.00 uur – Nascholing bariatrische chirurgie (in groepjes doorloop je een carrousel)
20.30 uur – Afsluiting met een drankje

Werkwijze

Deze avond staat in het teken van de behandeling van morbide obesitas waarbij een ingrijpende verandering van leefstijl ondersteund wordt door een operatieve ingreep. Je maakt kennis met de werkwijze van de NOK en de multidisciplinaire behandeling rondom bariatrie. Welke patiënten worden gezien? Waaruit bestaat het behandeltraject en wat betekent dit voor de gezondheid van de patiënt? Daarnaast krijg je informatie over bariatrische chirurgie.

Multidisciplinair werken

Arts Isabel Lopez, diëtist Amy Boddé, psycholoog Bernadette Dietz en bewegingsdeskundige Annika Bouthoorn geven een interactieve presentatie over multidisciplinair werken binnen de NOK. Vanuit het oogpunt van de patiënt vertellen zij wat deze multidisciplinaire werkwijze inhoudt. Er is aandacht voor het traject van de NOK, communicatie met de patiënt en aandachtsgebieden binnen de screening.

Deze scholingsavond wordt gratis aangeboden en accreditatie wordt aangevraagd.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar abouthoorn@obesitaskliniek.nl, vermeld hierbij je naam, registratienummer, geboortedatum en functie.
We ontvangen je inschrijving graag voor 8 april 2019.

Graag tot 17 april!

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Obesitas Kliniek
Dr. G.H. Amshoffweg 11, 7909 AK Hoogeveen

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
-
Soort evenement:
,
Aanmelden Agenda

Locatie

Nederlandse Obesitas Kliniek Hoogeveen Dr. G.H. Amshoffweg 11, Y-gebouw 7909 AK Hoogeveen Tel: 0528-745500