Geaccrediteerde nascholing ‘Bariatrische chirurgie & behandeling morbide obesitas’

Op maandag 23 april 2018 organiseert de Nederlandse Obesitas Kliniek een nascholing voor praktijkondersteuners van de huisarts, getiteld ‘Bariatrische chirurgie & behandeling morbide obesitas’.

maandag 23 april
Amsterdam OLVG, Locatie West -

Meer informatie

Er zal uitleg gegeven worden over de verschillende operatietechnieken bij morbide obesitas door een bariatrisch chirurg en maakt u kennis met de Nederlandse Obesitas Kliniek en onze multidisciplinaire aanpak rondom de bariatrie. Een psycholoog, diëtist en een bewegingsdeskundige zullen tevens aanwezig zijn om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Welke patiënten zien wij, waaruit bestaat het behandeltraject en wat betekent dit voor de gezondheid van de patiënten die u ziet.

U bent van harte uitgenodigd deze nascholing bij te wonen om zo uw kennis over morbide obesitas en de behandelingsmogelijkheden te vergroten.

Programma

17.00 uur Ontvangst met soep en een broodje
17.30 uur Bariatrische chirurgie & behandeltraject van morbide obesitas bij de Nederlandse Obesitas Kliniek
20.30 uur Afsluiting

Accreditatie
3 punten voor POH-ers (let op: noteer bij aanmelding uw registratienummer)

Kosten
Gratis

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in een kennismaking met de NOK en wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Stuur dan uiterlijk voor maandag 12 april een mail naar lvandenberg@obesitaskliniek.nl met uw gegevens (naam, registratienummer en de praktijk waar u werkzaam bent) onder vermelding van nascholing POH. Let op: parkeerkosten worden niet vergoed.

NB: Voor het lezen van PDF bestanden heeft u Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden

Gegevens

Datum:
23 april 2018
Tijd:
-
Soort evenement:
Aanmelden Agenda

Locatie

OLVG, Locatie West Jan Tooropstraat 164 1006 AE Amsterdam Tel: 020 - 510 80 40