De Obesitas Vereniging

Evenwicht bij overgewicht!

Je zult het maar hebben… ernstig overgewicht of obesitas. Dan heb jij vast ook al van alles geprobeerd om af te vallen. Dan heb jij je vast ook al boos gemaakt over de bejegening van dikke mensen. Dan weet je dat er geen wondermiddel bestaat. Dan hoeven we jou niet uit te leggen hoe belangrijk het is om op een gezonde manier met je overgewicht om te gaan.

Als je dat allemaal weet helpen we je graag een stapje verder. Want bij de obesitas vereniging vind je herkenning, erkenning en begrip. Wij weten uit eigen ervaring wat het betekent om te leven met obesitas. We bieden goede informatie en lotgenotencontact. We presenteren verschillende behandelingen met de daarbij behorende voor- en nadelen. We doen ons best de beeldvorming over obesitas te verbeteren. We bieden een veilige omgeving om (weer) te gaan sporten en te bewegen.

We zijn er voor de grote stap op weg naar een gezonde leefstijl die bij jou en je obesitas past. Want of je nou kiest voor accepteren of voor opereren, een gezonde leefstijl bij overgewicht is voor iedereen van belang. We helpen je graag bij het (her)vinden van je evenwicht bij overgewicht.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de Obesitas Vereniging.

Laden...