Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitasNederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met morbide obesitas

Elipse Maagballon

De maagballon helpt u om af te vallen. U slikt de ballon door en eenmaal in de maag wordt deze opgeblazen. De ballon blijft 16 weken zitten en vermindert het hongergevoel. Bij deze behandeling is geen operatie nodig en de ballon verlaat na een tijdje via de natuurlijke weg uw lichaam.

Daarnaast ondersteunen we u met een team van specialisten om uw levensstijl aan te passen. De maagballon doet namelijk tijdelijk zijn werk, maar op lange termijn zijn uw eigen gewoonten een belangrijke factor in het behouden van een gezond gewicht.

Ook andere gezondheidskenmerken zijn van belang. Deze nemen we tijdens een screening uitgebreid met u door, voordat u samen met het behandelteam beslist of u de behandeling ondergaat.

Lees eerst alles over de maagballon
Deze behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekering en valt onder onze Private Zorg-behandelingen. Lees er alles over op onze Private Zorg website over afvallen met behulp van een maagballon.

 

 

 

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2021 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met morbide obesitas v4.0.2/0208