Nederlandse Obesitas Kliniek - Voor patiënten met ernstig overgewicht

donderdag 16 juni 2022

Nascholing huisartsen en POH

De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) nodigt alle huisartsen en praktijkondersteuners van harte uit voor een webinar over ons complete zorgaanbod voor mensen met overgewicht en obesitas.

Overgewicht en obesitas? Een goed gesprek
Het percentage mensen met overgewicht en obesitas neemt steeds verder toe. Als verwijzer heeft u hier waarschijnlijk ook dagelijks mee te maken. Maar hoe maak je dit onderwerp bespreekbaar? Mandy Klumpkens, psycholoog bij de Nederlandse Obesitas Kliniek, geeft u handvaten hoe u dit onderwerp bespreekbaar kunt maken tijdens het spreekuur. Daarnaast krijgt u tips om uw patiënten alvast ‘in beweging’ te krijgen.

Voor iedereen een passend advies
Sinds 1 april is het medicijn Saxenda i.c.m. de GLI opgenomen in het basispakket. Niet iedereen komt hiervoor in aanmerking. Tijdens deze sessie informeren wij u graag over ons complete zorgaanbod inclusief de behandeling met Saxenda, waarmee wij inmiddels veel ervaring hebben opgedaan. Dr. Inge Palm, arts bij de Nederlandse Obesitas kliniek, geeft toelichting op de verschillende evidence based behandelingen met en zonder operatie. Hierbij wordt ingegaan op de ingreep en de multidisciplinaire behandeling. Wie komt waarvoor in aanmerking en welke rol heeft u als huisarts tijdens en na het behandeltraject?

Aan deze nascholing zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden donderdag 16 juni 2022 - Meer informatie+ Zet in agenda
Soort
Organisator Bekijk de site van Organisator
Locatie Online (via internet)

Aanmelden

Deze nascholing heeft al plaatsgevonden, u kunt zich niet meer aanmelden. Klik hier om naar de agenda te gaan.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Bel 088 - 883 24 44 of mail ons


Klachten & Privacy · Cookie Policy · Cookie voorkeuren · ZorgMail · Downloads

English · Türkçe · عربى

© 1996 - 2023 Nederlandse Obesitas Kliniek | Voor patiënten met ernstig overgewicht v4.2.0/0203